Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Etsimme asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 

Etsimme asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 

Etusivu » Ajankohtaista » Etsimme asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 

6.3.2024 

Tarjolla on mielenkiintoista työtä kosmetiikka- ja hygieniateollisuuden etujärjestössä! 

Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry:ssä seuraamme alaan liittyvää lainsäädäntöä – teemme siihen liittyvää vaikuttamistyötä sekä tuemme jäsenyrityksiä toimeenpanossa. Käytännössä luemme, puhumme, kuuntelemme, kirjoitamme, neuvottelemme, viestimme, koordinoimme, teemme yhteistyötä – kaikki alan toimintaedellytyksen hyväksi. 

Toimintamme painopisteet ovat jäsenpalvelu, lainsäädäntö ja edunvalvonta sekä viestintä. Olemme työskennelleet nykyisellä kolmen osaajan tiimillä pitkään ja nyt haemme joukkoomme määräaikaista vahvistusta. Tällä hetkellä teemme töitä erityisesti EU:n Green Dealiin liittyvien lainsäädäntömuutosten ja viestinnän kehittämisen kanssa. Sektorilainsäädännön (EU:n kosmetiikka-asetus ja pesuaineasetus) uudistusten lisäksi pöydällä on mm. REACH- ja CLP-asetukseen, ekosuunnitteluun, pakkauksiin ja väittämiin liittyvää säätelyä. Lisäksi teemme töitä alan omien vastuullisuusohjelmien kanssa (Cosmetics Europen Commit for Our Planet ja A.I.S.E.:n Charter for Sustainable Cleaning). 

Etsimme joukkoomme osaajaa, jolla on 

  • tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai muu sopiva koulutustausta, 
  • kyky työskennellä sekä itsenäisesti että yhteistyössä kohti sovittuja tavoitteita, 
  • taito hahmottaa kokonaisuuksia ja tiivistää niitä, 
  • taito kirjoittaa ja esiintyä sujuvasti suomeksi ja englanniksi, 
  • oma-aloitteisuutta ja eteenpäin pyrkivää asennetta. 

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksen 22.3.2024 klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: sari.karjomaa@kosmetiikkajahygienia.fi

Tehtävänkuva määräytyy osaamisesi mukaan. Otamme huomioon mm. kuinka osaamisesi täydentäisi parhaiten nykyisen tiimimme osaamista. 

Määräaikaisen työsuhteen kesto sovitaan mielellään vuoden 2025 loppuun. 

Lisätietoja: Sari Karjomaa, toimitusjohtaja, puh. 050 342 9934: ti 12.3. klo 9–12 ja ma 18.3. klo 13–16.  

Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry ajaa Suomessa toimivien kosmetiikkayritysten sekä pesu- ja puhdistusaineyritysten etuja elinkeinopoliittisissa asioissa. Jäsenkuntaan kuuluu kotimaisia valmistajia ja maahantuojia niin kuluttaja- kuin ammattituotesektorilta. Kirjeenvaihtajajäseninä on mm. kaupan keskusliikkeitä ja raaka-ainetoimittajia. Toimimme aktiivisesti alan eurooppalaisissa järjestöissä Cosmetics Europessa ja A.I.S.E.:ssa. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Eteläranta 10:ssä. 

www.kosmetiikkajahygienia.fi