Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Tietoa meistä » Jäsenyys » Jäsenten kertomaa

Kokemuksia jäsenyydestä

Juha Issakainen, tuotekehityspäällikkö, KiiltoClean Oy

Jäsenyritykset saavat yhdistyksen kautta ajantasaisen paketin lainsäädännön vaatimuksista. Koulutukset ajankohtaisista asioista lisää ymmärrystä lakiteksteihin. Lisäksi työryhmissä on mahdollisuus pohtia haastavampia lainsäädännön muutostarpeita ja viedä alan näkemyksiä eteenpäin yhdistyksen kautta: yhteinen edunvalvonta on tärkeää alan teollisuudelle. Myös mahdollisuus saada yrityskohtaista neuvontaa on iso apu yrityksille.

Finn Björn, toimitusjohtaja, Mediwell Oy

Meille Mediwellissä kaikkein tärkeintä on tietää lainsäädäntömuutoksista ennakoivasti, jotta varmistamme tuotteidemme lainmukaisuuden ja osaamme huomioida asiat jakeluketjutasolle asti. On myös tärkeää, että yhdistyksellä on laajat eurooppalaiset vaikuttamisverkostot ja kanavat viedä asioita eteenpäin. Yhdistyksen asiantuntemus on oiva lisä pieniin resursseihimme.

Jenny Kivinen, Scientific and Regulatory Manager Finland, L’Oreal Finland Oy

L’Oréalille on tärkeää kuulua alan kansalliseen etujärjestöön, koska sen laajojen verkostojen kautta saamme asiantuntevaa tietoa erityisesti ajankohtaisten Euroopan laajuisten asioiden vaikutuksista kansalliseen keskusteluun. Meille on tärkeää myös saada ajantasaista tietoa paikallisista asioista. Tiedon saavutettavuus on meille arvokasta.

Ursula Rytömaa, Global Product Stewardship, Nordic Leader, Procter & Gamble Finland Oy

Yhdistyksen yksi vahvuuksista on erinomainen verkostoituminen eri suuntiin. Tämä mahdollistaa kattavan yleiskuvan alalle relevanteista asioista. Kyky ennakoida – mihin olemme menossa ja mitä täytyy tulevaisuudessa huomioida – muidenkin asioiden kuin lainsäädännön suhteen mahdollistaa asioihin vaikuttamisen ja ajantasaisen tiedonjakamisen.