Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Tietoa meistä » Jäsenyys

Kuka voi liittyä jäseneksi?

Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry:hyn voi liittyä varsinaiseksi jäseneksi yritys, joka valmistaa tai maahantuo kosmetiikka- ja hygieniatuotteita ja/tai pesu- ja puhdistusaineita tai muita alan valmisteita. Varsinaisille jäsenille kuuluu kaikki yhdistyksen palvelut ja heillä on äänivaltaa yhdistyksessä. Lisäksi yhdistyksessä on ns. kirjeenvaihtajajäseniä, joilla ei ole ääni- tai päätäntävaltaa yhdistyksessä, mutta jotka voivat hyödyntää muita palveluja kuten jäsentiedotetta, extranet-palvelua ja koulutuksia.

Lisää jäsenyysmuodoista:

  • Varsinaiset jäsenyritykset ovat joko kosmetiikan ja/tai pesu- ja puhdistusaineiden tai muiden alan tuotteiden valmistajia tai maahantuojia.
  • Kirjeenvaihtajajäseniä ovat yritykset, jotka toimittavat tai agentuuripohjalta välittävät raaka-aineita tai tarvikkeita alan yrityksille, harjoittavat markkinointi-, myynti- tai muita palveluja alan yrityksille tai jotka oleellisessa määrin harjoittavat alan valmisteiden tukku- tai vähittäiskauppatoimintaa. Kirjeenvaihtajajäsen voi olla käytännössä esim. raaka-ainevalmistaja ja toimittaja tai kauppa.

Kunkin yrityksen jäsenyysmuoto riippuu liittyvän yrityksen toiminnasta, ts. jäsenyystyyppiä ei voi valita.

Tarkempia tietoja jäsenyydestä ja liittymisestä saa sivulta Liity jäseneksi. Tällä hetkellä mukana toiminnassamme olevat yritykset löytyvät Tietoa meistä -osiosta.