Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Webinaari COSMILE Europe -mobiilisovelluksesta – sovellus tulee saataville myös suomeksi

Webinaari COSMILE Europe -mobiilisovelluksesta – sovellus tulee saataville myös suomeksi

Etusivu » Ajankohtaista » Webinaari COSMILE Europe -mobiilisovelluksesta – sovellus tulee saataville myös suomeksi

Aika: Keskiviikko 31.1. klo 10.45-11.45
Paikka: Webinaari

Huom. Tilaisuuden kieli on englanti, puhujina Cosmetics Europen sekä teknisestä kehityksestä vastaavan yrityksen health&media edustajat.

Tietoa COSMILE Europe -mobiilisovelluksesta

Cosmetics Europe lanseerasi marraskuun lopussa COSMILE Europe -sovelluksen kahdeksalla kielellä. Uusia kieliversioita lanseerataan maaliskuussa. Tässä aallossa julkaistaan myös suomenkielinen sovellus. Sovellus mahdollistaa kuluttajille pääsyn COSMILE Europe -tietokannan kosmetiikan ainesosatietoihin. Tietokannassa on luotettavaa tietoa lähes 30 000:sta kosmetiikassa käytetystä ainesosasta.

COSMILE Europe -sovellus helpottaa kosmetiikan ainesosatiedon saatavuutta kuluttajille ja tukee hyvin alan läpinäkyvyystavoitetta kertoa avoimesti tuotteiden aineosista. Lisäksi se valmistaa mukana olevia yrityksiä lainsäädännön mukaiseen digitaaliseen siirtymään.

Käyttäjä voi hakea sovelluksesta ainesosatietoja skannaamalla tuotteen etiketissä olevan ainesosaluettelon, etsiä tietoa yksittäisestä ainesosasta manuaalisesti tai skannata tuotteen viivakoodin saadakseen tietoa tuotteesta ja sen ainesosaluettelosta. Sovelluksen käyttäjät voivat mm. merkitä aineita, joille heillä on ihotautilääkärin vahvistama allergia ja selvittää kätevästi, onko tuotteessa tällaisia aineita. Lisäksi sovelluksen henkilökohtaistamiseksi käyttäjät voivat luoda skannatuista kosmetiikkatuotteista oman suosikkituoteluettelon ja tarkastella näiden tuotteiden ainesosia milloin tahansa.

Webinaarissa kerromme, kuinka yritykset voivat ladata omia tuotetietoja sovellukseen ja mitä hyötyjä sovelluksen käyttöönotosta on! Tule mukaan kuulolle!

Sovelluksen voi ladata jo englanniksi App Storesta tai Google Playsta. COSMILE Europe -tietokannan kotisivuilla on linkit sovelluskauppoihin.

Tilaisuus on Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry:n jäsenille.