Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Info kosmetiikan ainesosasääntelystä

Info kosmetiikan ainesosasääntelystä

Etusivu » Ajankohtaista » Info kosmetiikan ainesosasääntelystä

Aika: Tiistai 31.10. 2023 klo 9-10
Paikka: Webinaari

Infon tavoitteena on kerrata kosmetiikan ainesosasääntelyprosessi. Joidenkin aineiden sääntely tapahtuu kosmetiikka-asetuksen prosessin mukaisesti, kun taas joidenkin aineiden sääntelyyn vaikuttaa kemikaalilainsäädäntö. Prosessit on hyvä ymmärtää, jotta osaa hahmottaa sen, kuinka kauan ainesosasääntelyssä menee, jos prosessi jonkin aineen käytön rajoittamiseksi alkaa. Prosessin tunteminen helpottaa muutoksiin varautumista.

Tilaisuus sopii alan uusille henkilöille, jotka työskentelevät lainsäädäntöasioiden parissa tai sellaisille, jotka kaipaavat kertausta asiaan. Ilmoittaudu mukaan jäsensivujemme kautta 29.10. mennessä. Tilaisuus on tarkoitettu ainoastaan Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry:n jäsenille.