Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Kosmetiikan ei-toivotut ja vakavat ei-toivotut vaikutukset

Kosmetiikan ei-toivotut ja vakavat ei-toivotut vaikutukset

Etusivu » Ajankohtaista » Kosmetiikan ei-toivotut ja vakavat ei-toivotut vaikutukset

Aika: pe 10.11. klo 9–10
Paikka: Webinaari

Kosmeettisen valmisteen vastuuhenkilöllä ja jakelijalla on velvollisuus ilmoittaa valmisteen aiheuttamasta vakavasta ei-toivotusta vaikutuksesta kosmetiikkalainsäädännön toimeenpanosta vastaavalle viranomaiselle siinä jäsenvaltiossa, jossa vaikutus ilmeni. Suomessa tapahtuneet kosmeettisen valmisteen aiheuttamat vakavat ei-toivotut vaikutukset ilmoitetaan Tukesiin. Infossa kerromme, mitä ja miten tällaiset ilmoitukset tulisi ilmoittaa. Lisäksi kertaamme, mitä lainsäädäntö sanoo ei-toivottujen ja vakavien ei-toivottujen vaikutustietojen hallinnoinnista.

Tilaisuuden puhujat Terhi Tauriala-Rajala (Ylitarkastaja/Tukes) ja Eeva-Mari Karine (KH).

Ilmoittaudu mukaan 8.11. mennessä jäsensivujemme kautta. Tilaisuus on tarkoitettu ainoastaan Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry:n jäsenille.