Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Info yleisen tuoteturvallisuusasetuksen vaikutuksesta toimialaamme

Info yleisen tuoteturvallisuusasetuksen vaikutuksesta toimialaamme

Etusivu » Ajankohtaista » Info yleisen tuoteturvallisuusasetuksen vaikutuksesta toimialaamme

Yleinen tuoteturvallisuusasetus 988/2023/EU (GPSR) annettiin aiemmin tänä vuonna ja sitä pitää soveltaa viimeistään 13.12.2024. Asetus on horisontaalinen, mikä tarkoittaa, että sitä sovelletaan laajasti eri toimialoille siltä osin kuin toimialan oma lainsäädäntö ei sääntele jotain asiaa. Se koskee myös pesu- ja puhdistusaineita sekä kosmetiikkaa tietyin osin. Esim. verkkokauppaa koskeva sääntely (verkkokaupassa annettavat tiedot) koskee myös toimialaamme.
Pidämme aiheesta lyhyen infon perjantaina 1.12.2023 klo 9-9.45. Ilmoittautua voi jäsensivujemme kautta 29.11. asti. Tilaisuus on tarkoitettu ainoastaan Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry:n jäsenille.