Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Info: Varoitusetikettien merkintöjen yksinkertaistaminen ja digitalisointi

Info: Varoitusetikettien merkintöjen yksinkertaistaminen ja digitalisointi

Etusivu » Ajankohtaista » Info: Varoitusetikettien merkintöjen yksinkertaistaminen ja digitalisointi

Euroopan komissio pohtii, millä tavalla kemikaalien varoitusetikettien sisältöä voisi yksinkertaistaa ja voisiko osan tiedoista antaa sähköisesti, esim. QR-koodin kautta. Asia liittyy Green Dealin kemikaalistrategiaan ja siitä on keskusteltu CLP-, pesuaine- ja kosmetiikka-asetuksen yhteydessä. Infossa annetaan tilannekuva.

Tilaisuus järjestetään 12.4.2022 klo 9-10. Ilmoittaudu mukaan 7.4.2022 mennessä. Ilmoittautumaan pääset jäsensivujemme kautta. Huom! Tilaisuus on tarkoitettu ainoastaan Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry:n jäsenille.