Tervetuloa DetNetiin: pesuaineteollisuuden CLP-luokitusverkosto

DetNet on pesu- ja puhdistusaineteollisuuden eurooppalaisen kattojärjestö A.I.S.E.:n (the International Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products) kehittämä teollisuuden yhteinen lähestymistapa pesuaineiden luokitukseen ja merkintöihin (iho- ja silmävaikutusten osalta).

DetNetin tavoitteena on auttaa yrityksiä saamaan tarkoituksenmukaiset iho- ja silmävaaraluokitukset ja -merkinnät erityisesti pyykinpesu- ja käsitiskiaineille CLP-asetuksen mukaisesti.

Kuka DetNetiin voi liittyä?
DetNet on avoin kaikille Euroopassa myytävien tuotteiden luokituksesta ja merkinnöistä vastaaville yrityksille...

  • sekä monikansallisille yhtiöille että pk-yrityksille
  • sekä A.I.S.E.:n tai sen kansallisten järjestöjen jäsenille että muille yrityksille


Mitkä tuotteet DetNet kattaa?
DetNet on tarkoitettu ensisijaisesti nestemäisille ja jauhemaisille pyykinpesuaineille, käsitiskiaineille ja pH-arvoltaan melko neutraaleille sekä muuntyyppisille tuotteille, joiden kemialliset ominaisuudet ovat samankaltaiset (esimerkiksi ammattikäyttöön tarkoitetut tuotteet). Tulevaisuudessa tietokantaan voidaan lisätä muitakin tuotteita.

Paljonko DetNet maksaa?
DetNet-maksu koostuu vuosimaksusta (niin sanottu jäsenmaksu, joka vaihtelee yrityksen koon mukaan) ja DetNetin-mallikoostumuksen avulla onnistuneesti luokiteltujen seosten lukumäärään perustuvasta maksusta. Pienille yrityksille ja A.I.S.E.:n kansallisten järjestöjen jäsenille (esim. Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry:n jäsenet) tarjotaan alennuksia.

MIten DetNetiin voi liittyä?

  • Liittyä voi osoitteessa www.det-net.eu
  • Sivulla voi ladata ja täyttää jäsenyyssopimuksen. Samalla nimetään asiantuntija ja maksetaan jäsenmaksu.


Mistä saa lisätietoja?
Tarkempia tietoja kustannuksista, toimintatavoista, tietokantaan kuuluvista seoksista ja muista asioista saa A.I.S.E.:sta tai sen kansallisista järjestöistä tai osoitteesta www.det-net.eu.

Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry neuvoo ja kouluttaa jäsenyrityksiään DetNetin käytöstä.