Päivitetyt oppimateriaalit nyt saatavilla

Teknokemian Yhdistys ry (info a teknokemia.fi), 8.8.2013

Olemme päivittäneet sähköiset oppimateriaalimme, joita voi veloituksetta hyödyntää opetuskäytössä. Pyykinpesun tietopaketti neuvoo käytännön pyykinpesussa sekä esittelee pyykinpesun kemiaa. Vanhan tutun Moi moi moi -esitteen pohjalta taas on julkaistu uusi diasarja, jota voi hyödyntää esimerkiksi terveystiedon opetuksessa.

Pyykinpesun tietopaketti on verkkosivukokonaisuus, joka sopii hyödynnettäväksi esimerkiksi peruskoulun kotitalouden ja kemian tunneilla tai ammatillisessa koulutuksessa, kun aiheena on tekstiilien hoito. Esityskäyttöön sopivat kalvosarjat pyykinpesusta voi ladata Pyykinpesun materiaalit -sivulta.

Moi moi moi! Asiaa puhtaudesta ja hyvästä olosta taas on kalvosarja, jonka aiheena on oma puhtaus ja hygienia. Materiaalia voi hyödyntää esimerkiksi peruskoulun terveystiedon opetuksessa. Diat voi ladata Terveystiedon materiaali -sivulta.

Opetusmateriaalien lisäksi Teknokemian Yhdistyksen verkkosivustolle on nyt lisätty uusi ajankohtaisten teemojen osio Pesuaineiden puheenaiheita.



Takaisin