Uusi verkkosivusto ja Twitter-sivu avattu

Uusi verkkosivusto ja Twitter-sivu avattu

Teknokemian Yhdistys ry (info a teknokemia.fi), 6.6.2013

Arkipäivän kemikaaleja koskevaa tietoa on nyt helppoa löytää. Uudelle verkkosivustollemme on koottu runsaasti faktaa kosmetiikka- ja hygieniatuotteista sekä pesu- ja puhdistusaineista. Nyt voit seurata Teknokemian Yhdistystä myös Twitterissä.

Kosmetiikka- ja hygieniavalmisteet sekä pesu- ja puhdistusaineet ovat meille kaikille tuttuja tuotteita, mutta lopulta tiedämme niistä yllättävän vähän. Uudella sivustolla on muun muassa eri ainesosien merkitystä selittävät kosmetiikka- ja pesuainesanastot sekä tietoa siitä, miten erilaiset tuotteet toimivat. Puheenaiheet-otsikoiden alla käsitellään teemoja, jotka aiheuttavat usein keskustelua ja mahdollisesti väärinkäsityksiä.

Sivustolle koottu tieto perustuu näitä tuoteryhmiä koskevaan lainsäädäntöön ja tieteelliseen tutkimustietoon sekä alan yhteisiin ohjeistuksiin. Suomenkielinen tietopankki kosmetiikka- ja hygieniatuotteista sekä pesu- ja puhdistusaineista on hyödyksi kenelle tahansa: myös medialle, alan ammattilaisille, opiskelijoille ja opettajille.

Uudet verkkosivut on suunniteltu erilaisiin päätekokoihin mukautuviksi, joten tietoa on kätevää hakea esimerkiksi mobiililaitteella.

Teknokemian Yhdistyksen Twitter-sivulla jaamme linkit tuleviin tiedotteisiin ja nostamme esiin ajankohtaisia aiheita. Löydät meidät Twitteristä tunnuksella @Teknokemia.

Lisätietoa:
Eeva-Mari Karine
asiantuntija
eeva-mari.karine a teknokemia.fi
09 1728 4336
Takaisin