Kutsu: Suomalaisten hygieniatottumukset – teemmekö tarpeeksi? -paneelikeskustelu

Kutsu: Suomalaisten hygieniatottumukset – teemmekö tarpeeksi? -paneelikeskustelu

Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry (info a kosmetiikkajahygienia.fi), 4.11.2020

Aika: 30.11.2020 klo 13.00-16.00
Paikka: Virtuaalinen tilaisuus, linkki tapahtumaan jaetaan ilmoittautuneille viikolla 48

 
Tervetuloa kuuntelemaan paneelikeskustelua aiheesta ”Suomalaisten hygieniatottumukset -teemmekö tarpeeksi”. Keskustelussa pohdimme suomalaisten hygieniakäytäntöjä monesta eri näkökulmasta, koska koronavirusepidemia on nostanut hygienian valokeilaan ja siitä on tärkeä huolehtia niin julkisissa tiloissa kuin henkilökohtaisen hygienian saralla. Teemmekö asian suhteen kuitenkaan riittävästi ja mitä kaikkea yhteiskunnan tai kuluttajatasolla pitää huomioida riittävän hygienian takaamiseksi? Tästä kaikesta keskustelemme paneelissamme.

Mukana keskustelussa näkemyksiä ovat jakamassa eri alojen asiantuntijat: Hanna Korhonen (Sosiaali- ja terveysministeriö), Paula Haapasola (Tukes), Dinah Arifulla (THL), Leila Kakko (Tampereen ammattikorkeakoulu), Tiina Vyyryläinen (Kuluttajaliitto) ja Anne-Maarit Alho-Leino (Diversey Suomi Oy). Sari Karjomaa ja Eeva-Mari Karine Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry:stä toimivat keskustelun moderaattoreina.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 25.11. MENNESSÄ!

Tilaisuuden järjestää Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry. Tilaisuus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille ja kutsua saa välittää eteenpäin. Tilaisuuden osallistumislinkki jaetaan ilmoittautuneille etukäteen.Takaisin